Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νέα και Ανακοινώσεις

Νέα & εκδηλώσεις
Κατηγορία
Πότε
Νέα

Σήμερα το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου γιορτάζει τη ΔΙΕΘΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΟΥΣΕΙΩΝ 2021 και οργάνωσε για τους επισκέπτες του με ελεύθερη είσοδο ειδικές θεματικές παρουσιάσεις και επιστημονική ενημέρωση στο χώρο του Μουσείου και τα υπαίθρια Πάρκα του Απολιθωμένου Δάσους.

Νέα

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου – Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καλλονής σας προσκαλεί σε νέες εξορμήσεις παρατήρησης πουλιών την Κυριακή 16 Μαΐου  κατά τις ώρες 9:00-13:00 στις Αλυκές Καλλονής. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Νέα

Νέα εκθέματα και μοναδικά ευρήματα από το Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου εκτίθενται για πρώτη φορά

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Νέα

 Το Πάρκο του Απολιθωμένου Δάσους φιλοξενεί σπάνιους οικοτόπους για τα ορχεοειδή και αναδεικνύεται  σε hot spot για τη βιοποικιλότητα

Νέα

“Η Ημέρα της Γης ενώνει κάθε χρόνο εκατομμύρια ανθρώπους που απαιτούν δράση για την προστασία του πλανήτη μας. Καθώς η κλιματική κρίση γίνεται όλο και πιο έντονη, κάθε χρόνο η Ημέρα της Γης αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Καθιερώθηκε το 1970, ως ένας ετήσιος θεσμός που ενώνει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με στόχο την υποστήριξη του περιβάλλοντος, τονίζοντας πως πρέπει να αναλάβουμε άμεσα δράση για την προστασία του.”